Utbildning och kurser

Samtliga kurser och utbildningar är på Alternativ Praktik Helheten
Betalning vid kursen eller på pg 83 10 481-0 Helheten.
Anmälan till iren.svensson.nylen@hotmail.com  sms 070-582 12 11, betalning innan eller vid kursen, tar kortbetalning och swish.
Alternativ Praktik Helheten, Norra Greve Rosengatan 3, Örebro, 3 trappor. (Helheten ligger nära resecentrum). http://www.friskcentralenhelheten.se   www.homeopatiren.se
Hör av dig om du behöver hotell eller vandrarhem.

27 maj Djurapoteket med Homeopati, steg 2 Djurens personligheter kl 13-18,
kostnad 700 kr anmäl 070-582 12 11 före 21 maj tack.

29 maj Det homeopatiska akutapoteket
1 dag 9.30-17.00

Här får du lära dig 36 st homeopatiska medel som kan hjälpa vid många olika besvär. Ett unikt kompendium med tydliga informationer till att välja rätt medel vid olika åkommor. Mota Olle i grinden vid de flesta besvär. Kostnad 1500 kr, inkl fika, lunch och ett akut kit med 36 homeopatiska läkemedel i. Anmäl dig innan 26 maj tack till sms 070-582 12 11 12 eller till info@camrenska.se

3 juni Sommarapoteket, kl 13-18. Homeopati, eteriska oljor, osv gör din egen deo, myggmedel och solskyddskräm. Kompendium och fika ingår. Pris 700 kr anmälan till 070-582 12 1 Välkomna!

17 juni  Hand Massage/terapi kurs
Kl 9.00-17.00.
En hand finns alltid till hands. Lär dig massera händer som gör underverk. Visa standard massager går vi igenom och även besvärs massager för olika besvär. Du kan behandla dig själv när det behövs. Vi kommer även gå igenom handens punkter som går att behandla massor av olika besvär. Du får även blanda dig en personlig eterisk olja som vi använder i massagen. Medtag två stora handdukar. Anmälan innan den 11 juni tack.
Pris 1300 kr inkl. kompendium, hand kartor och fika.  Minst sex st och max tolv st. Underbar kurs du får dina händer masserade hela dagen blir som ny!

24 juni  2019 Biokemiska vävnadssalter 1 dagskurs för terapeuter i Örebro
Kl 9.00-17.00.

Lär dig de 12 cellsalterna som fyller på dina celler, avgiftar, läker och får din kropp att fungera bättre. Vi går igenom tecken på tunga och ansiktet som indikerar vilken salt som saknas. Ansikte och tunganalys och eget kompendium igår. Ett bra komplement till klassisk homeopati, naturmedicin, akupunktur och massage mm. Med dessa 12 salter kan man läka kroppen med de flesta besvär, t o m mat intolerans och allergier.
Ett unikt kompendium (med bilder på ansikten och tungor som indikerar vilken salt man väljer). Kursintyg ingår. Kostnad 1600 kr inkl. moms.  Anmälan innan den 27 feb tack med avgiften till pg 83 10 481-0. Nylén, anmälan via mejl: iren.svensson.nylen@hotmail.com, sms 070–5821211

1 april  Hälsoanalysen
kl 9.00.00-17.00.
Här tar vi upp ansiktsanalys, tunganalys, naglar och tänder. Endagskurs med att leta tecken från olika platser. Unika kompendium, homeopatiska medel och naturmedel som kan åtgärda problemet mm. Bilden här bredvid avslöjar mycket om patientens sömn och njurar. Kostnad 1800 kr, kompendium i ämnet, fika och intyg på kursen ingår. Anmälan innan 23 mars tack.

 

 

UTBILDNINGAR

l Irisanalys/ögondiagnostik utbildning i 7 steg
startar
, Startar när det finns 8 st anmälda.
Du få lära dig att studera irismönster där du kan avläsa svagheter, och obalanser i kroppen. Speciella iriskartor för alla kroppens organ och lägesplacering.
Även scleraanalys(ögonvitan) och pupill läsning ingår. Ett bra sätt att kontrollera hur kroppen mår, tänker och prioriterar. En väldigt spännande och lärorik kurs. Ett unikt kompendium i färg och fika ingår i kursen, samt intyg för Irisanalys/irisdiagnostik. Pris 1700 kr per gång eller 10 500 kr vid betalning vid första tillfället. Anmälan före den 20 mars tack., till Irén sms 070-582 12 11. Start vid minst 6 kursdeltagare max 12 st.

 

 

Längre utbildning

25-26 feb 2022 startar vi en ny Homeopatisk treårig utbildning,
Om efterfrågan finns kan vi starta en klass innan dess.
Undervisning fre.-lö en gång i månaden, sedan hemstudier.
mejla till iren.svensson.nylen@hotmail.com för mer information.
http://www.camrenska.se / info@camrenska.se
Camrénska HälsoAkademin CHA Örebro.
Välkommen till en nystartad Naturmedicinsk skola. Här har du möjlighet att läsa i olika block. Vi kommer att bygga på fler utbildningar med startar våren 2020 med en Homeopatisk utbildning som kommer att gå fre-lör under 3 år. Kursplan godkänd av SHR Svenska Homeopaters riksförbund för Homeopatisk utbildning, 600 lärarledda timmar och många timmars hemstudier.
Homeopati Utbildning Modern Homeopati/Klassisk Homeopati,  Djurhomeopati
En treårig utbildning i homeopati. tid fredagar kl 10-18.00 och lördagar 9-16.00 en gång i månaden begär prospekt på kostnader och kursplanen i sin helhet.
Homeopati är en mild men ändå effektiv behandlingsform för många olika tillstånd/besvär. Till sin natur är den holistisk, vilket innebär att hänsyn tas till hela människan när det gäller att avgöra behandling – likaväl som till det specifika problemet eller till den totala ohälsan.
Homeopati stärker kroppens försvarsmekanism och ger den kraft att stimulera immunförsvaret till självläkning, och har därmed förmåga att bota den underliggande orsaken till sjukdom. De flesta sjukdomstillstånd kan behandlas med homeopati och fungerar både vid kroniska och akuta tillstånd. Eftersom homeopati är en läkemetod som tar hänsyn till patientens individuella symtom får personer med samma diagnos ofta olika homeopatiska läkemedel. Till exempel tio personer med astma, alla får inte samma medicin. Homeopatiska läkemedel framställs genom att medlet skakas och spädes = potentiera. Som grundsubstans används ämnen från mineral, växt och djurriket. Inga djurförsök används vid framtagning av homeopatiska medel.
De mediciner, eller läkemedel, som används inom homeopatin utgörs av ytterst små doser av naturliga ämnen, som hämtats från växter, djur eller mineralriket. Homeopatin tar hänsyn till hela dig och fungerar på fysiskt, mentalt och känslomässigt plan. Detta är en holistisk medicin. Naturliga ämnen som är helt biverkningsfria. Homeopati har funnits i 200 år och samma ämnen nu som då. I hela Världen används homeopati som en egen läkekonst. För att ta fram nya läkemedel görs prövning på friska människor, där man tar reda på vilka symptom (övergående) ett visst ämne kan orsaka. Samma symptom medlet kan ge en frisk, samma symptom kan det bota hos en sjuk. Homeopatiska läkemedel är numera registrerade på Läkemedelsverket. De homeopatiska medlen är godkända av läkemedelsverket och registrerade som läkemedel.
Homeopati har praktiserats i över 200 år och erfarenhetsmässigt vet man att sjuka människor blir friska när de får ett väl avvägd homeopatiskt läkemedel. Det finns även mängder av studier som visar att homeopati fungerar, både observationsstudier och dubbelblinda, placebokontrollerade studier. Enligt forskaren Robert Hahn visar forskning att homeopati fungerar dubbelt så bra som placebo. En intressant teori har förts fram av nobelpristagaren i medicin och fysiologi, Luc Montagnier, som kan vara början till en förklaring varför homeopatiska läkemedel har förmåga att bota sjuka människor och djur. Han har klarlagt att uppblandade och utspädda biologiska prover, som motsvarar homeopatiska lösningar visar elektromagnetiska egenskaper och skapar nano strukturella förändringar hos omgivande vattenmolekyler.
Läroplan/Kursplan för Homeopati (i enkelt utförande) begär den utförligare kursplanen.
600 lärarledda timmar samt hemstudier.
Homeopatiska tankesättet
Husapoteket
Komplexmedel/Enkelmedel
Homeopatins filosofi och historia
Organons 6: upplaga
Materia Medica, läkemedelslära, medlens ”väsen”, ”själ”
Repertorisering, manuellt och via dator
Anamnesen
Nycklar och genvägar
Sjukdomar/besvär och medel
Allergier
Fallstudier, utvärdering och analys av varje fall som visar vägen till rätt läkemedel.
Homeopatisk läkemedelsprövning
Djurhomeopati
Forskning
Homeopati och Världen
Bemötande av besökare
Kost för hälsan
Örter för hälsan
Patient praktik, dels sitta med vid flera homeopatiska besök, dels arbeta i grupp och tillhandahålla besökare. Sista terminen egna besökare
Marknadsföring
Att starta företag och kunna leva på sin profession
Express start med SHR
Att arbeta som homeopat
Examensarbete, Examensprov och 5 patientfall, beskrivning och val av medel. Utvärdering.Lärare
Irén Svensson-Nylén
Auktoriserad Homeopat, Diplomerad Homiatriker, arbetar med Homeopati, Örtmedel, Naturlig utrensning med örter, irisanalys, ansiktsanalys, tung avläsning, nagelanalys, öronljus, egenmassage/behovsmassage/aromamassage och koppning.
Driver Alternativ Praktik Helheten, företagshotell 26 år. Utbildad av Naturmedicinska Fackskolan, Stockholm 1993(4 år). Privata studier i enkelmedel 6 år i Norrköping. Ordförande i Svenska Homeopaternas Riksförbund samt Ordförande i KAM. Arbetar på människor och djur.
Camilla Lodin, är utbildad i klassisk homeopati. Förutom att arbeta som homeopat så har hon också ett stort intresse för utveckling och forskning inom homeopati.
I grunden är hon utbildad elektriker och har även arbetat som Ombudsman på Svenska Elektrikerförbundet i 15 år. ”Det som varit svårast under alla år som ombudsman är att se hur arbetsskadade inte kommer tillbaka på ett bra sätt och att höra från medlemmar om den undermåliga hjälp i som erbjuds inom vården”.
Intresset för homeopati väcktes för 7 år sedan med kortare utbildningar i Akutapoteket. Att se hemma hur bra de fungerade ledde till att intresset faktiskt blev en plan att utbilda sig till klassisk homeopat och kunna hjälpa människor till ett friskare liv. Camilla arbetar även aktivt inom Svenska Homeopaters Riksförbunds styrelse.


6

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s