Irén Svensson Nylén – Din homeopat!

thumbnail_IMG_8320Irén hittade sitt intresse redan i ung ålder för god hälsa och homeopati, då hon ofta själv var sjuk och hennes mor besökte en homeopat.
Nu har Irén hjälpt tusentals besökare med besvär och arbetat med hälsa i över 40 år.
Hon har dessutom tre döttrar att vara stolt över och 5 barnbarn.

HÄLSORÅD KONTAKT  HOMEOPATI UTBILDNINGAR OCH KURSER

Vill du ha mer tips gå in på min sidan Handbok för dig

Utan god hälsa blir din vardag begränsad.
Sjukdomar är lärdomar om livet, vi får se till att lära oss om dem – så livet kan levas fullt ut.
Vill du boka ett personligt möte i Örebro?

Se mina kurser och utbildningar.

Besökare berättar
Min pollenallergi har hållit i sig från mitten på maj till slutet av juli, från björk till gräs av olika slag. Jag har stoppat i mig antihistaminer och använt nässpray för att kunna vistas utomhus. Sedan jag har gått hos Irén märkte jag och min familj en fantastisk skillnad då jag kunde klippa gräset! Sommaren krävde inga mediciner, förutom Iréns homeopatiska kur! Är glad att jag valde den vägen för att bli kvitt min allergi. Stort tack! – Fredrik

Jag har fått ett liv, en kropp och en själ så vill jag vårda det efter bästa förmåga. Det är för mig inte aktuellt att peta i mig en massa kemiska laboratorieprodukter som tar bort symptom, när jag kan låta min egen kropp bota sig själv med endast en liten justering genom Iréns hjälp. – Göran

Jag är så glad att jag hittade homeopatin, den har hjälpt mig och mina barn massor med gånger i stort och i smått. Allt ifrån små utslag, eksem till att stärka upp mig fysiskt och psykiskt vid min skilsmässa. Känns så tryggt att veta att man kan få hjälp utan en massa farliga biverkningar. Inte en gång att jag sökt hjälp utan att det har fungerat. Helt fantastiskt!!! Du är fantastisk Irén och det vet du att jag alltid har sagt: jag kan inte lovorda någon mer än du!!!! Stora kramar – Lena

Jag sökte Irén för att jag hade fått panikångest som jag hade haft i 10 år! Nu är den helt borta.
Jag hade även näsblod dagligen som sprutade ur min näsa men även den lyser helt med sin frånvaro. Något som störde mig var även mina ryggproblem och en svår ischias som kom mellan jämna mellanrum ca 2 ggr/månad, nu har jag inte haft det på flera år,
helt otroligt! – Hans

Irén har hjälpt mig att må bra och att fått struktur på mitt liv. Jag har varit oerhört deprimerad och stressad. Idag är jag lycklig med hjälp av Iréns fantastiska samtal och homeopati. Mår ni mindre bra rekommenderar jag Irén starkt, att hon dessutom finns nu online gör att det inte ens behövs en tågbiljett! Stort tack Irén! – Amanda

Du skall veta att jag har tagit så många behandlingar, både inom skolmedicinen och alternativa vården. Jag hade varit miljonär om jag inte sökt så mkt vård för min svåra migrän. Har bara blivit sjukare och sjukare. Nu har det gått 3 månader sedan mitt första besök hos Dig och jag är så gott som helt frisk! Har varit sjukskriven för migrän i 3,5 år! TACK för jag har fått mitt liv tillbaka och en helt ny energi!!! – Annika

köpbokaillustration-1

Irén Svensson-Nylén är verksam i Örebro, vill du boka en konsultation gör du det via sms på 0705821211 eller via mail iren.svensson.nylen@hotmail.com. Om du bor långt ifrån eller har ont om tid fungerar även telefonkonsultation.